Eindelijk aangekomen
Door: JaccoWesley
Blijf op de hoogte en volg Jacco&Wesley
09 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal,
Zo, eindelijk heelhuids aangekomen in Sydney..Het is hier nu dus ongeveer 10 uur in de ochtend en mooi weer, had niet warmer hoeven zijn. Het tijdsverschil is wel een beetje wennen maar volgens mij is het het beste juist hier niet te veel over na te denken. Wesley en ik hebben allebij geen last van een jatleg of iets. Was wel moeilijk is slaap komen gister.
De vlucht ging goed. Erg lange reis. Maar met het knallen van een paar films en al het eten dat we geserveerd kregen was dit allemaal goed te doen. Enige minpuntje was dat onze bagage bij de vlucht naar londen al niet mee kon omdat er een probleem zou zijn met het laadruim. Als het goed is komt al onze bagage vandaag binnen. En we zijn hier op het vliegveld getroost met een Quantas tshirt,douchegel, kam, deo en one-size-fits-all onderbroek dus ach, wat de kan de pret nog drukken:)
Nu zijn we in het backpackers centrum waar we vanmiddag een belasting nummer krijgen en dat soort zaken, daarna maar eens naar het strand?
Stay tuned!
Stay tuned!
09 Februari 2012 - 09:36
Henry:
O.K.!! Klinkt goed mannen!
Mooi dat alles goed is gegaan en ach die bagage komt wel boven water.
greetz
pah-henry -
09 Februari 2012 - 10:38
Arwin:
Ik bied 20 euro voor die onderbroek! ;)
Goed om te horen dat alles goed is gegaan mannen!
Succs vandaag!
Greetz
Broeh - Arwin -
09 Februari 2012 - 13:18
PARON:
G'day Boys!
Blij te horen dat 't een goede reis was! Was natuurlijk heel vermoeiend, maar daar komen jullie snel overheen. Hoop dat jullie vandaag je bagage krijgen. Over strand gesproken...
Hier in Rockanje-sur-Mer is het -8.
Greetz PARON -
09 Februari 2012 - 19:21
Marja:
Hai Wes en Jacco,
Fijn dat alles goed gaat.
Ik wens jullie een hele leuke tijd toe.
GENIET ERVAN MANNEN!!!!!!
Veel liefs Polly Wolly
09 Februari 2012 - 21:08
Moes/Madzy:
Hoi Jacco en Wesley,
Zo te lezen is het daar goed uit te houden. Lekker naar het strand! Hier schaatsen ze op de Brielsemaas Jacco. Hopelijk hebben jullie je bagage nu binnen en anders die onderbroek nog maar een keer binnenstebuiten keren. Liefs xxxxxxxxxx -
10 Februari 2012 - 22:08
Roald:
Wesley en jacco,
super leuk dat het allemaal goed gaat met jullie reis!
als ik jullie een tip mag geven:
Probeer ook eens in de kleinere dorpjes het lokale cafe te bezoeken en kijk eens rond in de plaatselijke bewonderingswaardigheden, denk aan het lokale kerkje, mooie natuur ect
leuk jullie effe gesproken te hebben vandaag pik x 2
die houden we erin, denk aan mij ik mis jullie nu al
en geniet jezelf de pleuris
smierdzcy cipka
13 Februari 2012 - 13:48
Denise En Jasper:
Hi
Wij wensen jullie een hele leuke tijd toe!!!!!!
Geniet ervan.
Groetjes
Denise en Jasper -
29 Februari 2012 - 17:55
Aberina Kap:
hey wesley en jacco Wat een leuke fotso :) ziet er allemaal geweldig uit! geniet er van mannen :)
Groetjes van abri kim en kenny xx -
18 Maart 2012 - 10:26
Liset:
Koetsheid stamt ook van de duitsers af wist je dat?