Onze eerste week in Sydney
Door: JaccoWesley
Blijf op de hoogte en volg Jacco&Wesley
13 Februari 2012 | Nederland, Amsterdam
We zijn nu net weer terug uit Manly beach in het centrum van Sydney. Na onze eerste 2 dagen in het Railway Square hostel hebben we de veerpond genomen naar Manly een plek die in het teken staat van surfers, longboarders en al het andere dat op een plank staat. Het strand is prachtig en er worden surfwedsrtijden gehouden. Echt iedereen voldoet hier aan het stereotype surfdude/girls dus we voelden ons al snel twee bleke boertjes vergeleken met de rest. Na het inchecken bij een hostel nog even gezwommen bij het strand. Volgende dag zijn we gaan hiken door het mooie Sydney Harbour national park..De natuur en diersoorten waren heel bijzonder..En na uren lopen kwamen met verzuurde kuiten terug in het hostel om daarna te genieten van een zak "Goon"(de goedkoopste wijn die er te krijgen is)
We ontmoeten veel nationaliteiten en de no-worries mentaliteit is overal goed te merken, hier zou nederland echt een voorbeeld aan moeten nemen. Het enige echte nadeel is dat de prijzen echt verschrikkelijk hoog zijn. Waarschijnlijk is dit volgende weer in Adelaide al weer anders.
Nu nog even genieten in Sydney en als we over 2 dagen aankomen in adelaide gaan we aan de bak. Geld verdienen!
13 Februari 2012 - 08:56
Arwin:
Leuke foto's mannen! The good life zullen we maar zeggen!
Zo te zien heeft de bagage jullie weer gevonden!
Hier is het overal dicht gevroren! Bijna elf steden tochtje gehad!
Maar jullie missen niks! Geniet er van!
Ik vond die foto van die kamer in het hostel nog iets te netjes, kunnen jullie beter mannen!
Greetz Ar -
13 Februari 2012 - 11:23
PARON:
Ahhhh, de foto's, mooie platen! Heel gevarieerd; stad en natuur. Mooie 1e indrukken mannen! Hier is het inmiddels gaan regen en dooien. Afgelopen zaterdag nog de zgn. Keizersrace gezien op de grachten van Amsterdam... Mooi spectakel, muziek en Glühwein. Wes, geef nog even je nieuwe telefoonnummer door per sms. Kan niet wachten op het volgende reisverslag. Keep up the good work!
Groet pa. -
13 Februari 2012 - 11:39
Henk:
Goed bezig Jac!! Vergeet niet aan te pappen met backpacksters die zijn altijd goed voor een goed gesprek. Helemaal als ze uit Zweden of Spanje komen ;)
Veel plezier en geniet iedere dag als een gek!!
Gr. Henk jr -
13 Februari 2012 - 12:11
Henk Sr.:
Hé Cock!
Hoe is het? Dit is echt te gek man. Wat een leuke foto's! Genieten maar van al die dudes. Veel plezier nog nu het nog kan. Straks aan de bak keiharde $$$ verdienen. :) Groet van die Ouwe grijze -
13 Februari 2012 - 21:06
Moes/Madzy:
Hoi Jacco en Wesley,
Wat een leuk stukje hebben jullie weer geschreven en mooie foto's gemaakt. Die van die spinnen vind ik wel heel moedig hoor Jac,maar die heeft Wesley zeker gemaakt? Nederland is weer groen en nat,sneeuw en ijs bijna overal weg. Veel plezier overmorgen als jullie naar Adelaide gaan. Groetjes en een dikke knuffel voor jullie. -
15 Februari 2012 - 19:40
Iman:
Hoi Jacco&Wesley
Geen platte kant meer aan de kont, na 24 uur zitten? Gaan jullie dit tempo met reisverslagen volhouden? Toppie! De foto's zien er in ieder geval hoopgevend uit en bij ieder verslag denk ik MWÔH (en dan effe 35 jaar terug). Genietse enne......Behave yourself and if not....., be careful!
Gr. -
19 Februari 2012 - 17:50
Bertha:
Hoi Jacco en Wesley
Wat een stap hebben jullie genomen, heel bijzonder. Ik heb van de week de site van je ouders gekregen Jacco en nu bij m'n favorieten gezet.
Foto's gekeken en de verhalen gelezen, echt leuk.
Geniet ervan en ik blijf jullie volgen. -
19 Februari 2012 - 22:45
Peter En Doreen:
Hoi Wes, wat een leuke site zeg, leuk om jullie zo te volgen, keep up the good work!
veel plezier in adelaide en hopenlijk ook werk!
groetjes
peter en doreen -
23 Februari 2012 - 10:23
Perenboer :
Hoi Jacco
Ik lees nog niks over een perenboer die jullie van 5 uur s morgens tot 20.00 'savonds zo laat zwoegen dat jullie nergens meer zin in hebben, dus het gaat goed. Hahah Hier alles oke. De app is inmiddels 700 gedownload in 17 dagen. Niet slecht. Ik houd je op de hoogte. Stay away from petrolstations...!
Ciao
Errol -
26 Februari 2012 - 11:56
Marije:
Dag lieverds,
Super vette foto's, ziet er mooi uit allemaal.
Ondertussen al een beetje bijgekleurd? En het haar eraf hoorde ik.
Kan niet wachten op meer foto's en ook fijn die reisstatus op deze site :)
Nog 165 dagen, dus geniet nog maar even!
Voor je het weet is het weer voorbij.
Love you both, ENJOY en schrik niet van het leger mini-peachies als jullie terug komen.
xxxxxx -
27 Februari 2012 - 11:07
Titia:
He jakkie!
Na enig speurwerk de blog gevonden, leuk om te lezen en tijd voor een update!
De foto van de hostelkamer spreekt boekdelen, kan 'm bijna ruiken hier! Inmiddels al een baantje gevonden!? Benieuwd naar meer leesvoer en beeldmateriaal, maar dat komt wel! ENJOYY! x Ties -
29 Februari 2012 - 15:17
Joost:
Heee jacco en wesley!
Klinkt goed wat jullie tot nu toe hebben beleefd, ik ben benieuwd hoe het avontuur verder zal verlopen!
Ik blijf het volgen, hopelijk snel weer een update :) -
25 April 2012 - 09:24
Errol:
Hoi Jacco
2000 downloads.
Just to let you know mate!